torsdag 26 januari 2012

Blocket-skåpet

Ni kommer väl ihåg att jag köpte ett skåp på Blocket? Nu är det i alla fall äntligen målat, jul och lite annat kom emellan.

Häromkvällen fick jag maken att hjälpa mig bära in det, hans största fundering var VAR vi skulle ha skåpet. Det tyckte inte jag var ett problem, det var ju bara att testa.

Sagt och gjort, vi kånkade in skåpet i kakelugnsrummet, vi har ganska mycket plats runt soffan där. Vi flyttade soffan lite och testade den första väggen som också var det mest uppenbara stället att ställa det mot. För kort vägg. Flyttade soffan åt andra hållet och testade andra väggen. Inte bra. Vi mätte den tredje väggen. För kort.

Då gick vi vidare till verandan, kunde lätt konstatera att där skulle det verkligen inte få plats.

Nu kommer veckans husmorstips: om ni INTE vill se er make med den trötta minen som utan ord säger "vad var det jag sa" så mät innan ni gör era Blocket fynd!!

Jag lät mig dock inte nedslås av makens trötta min utan fortsatte mätandet, tillslut hittade jag givetvis det perfekta stället......... köket!


....byrån som stod i köket står numera i lekrummet, där har det aldrig stått innan så det var ju lite kul för det att få testa ett nytt rum, eller hur!






















6 kommentarer:

  1. Åh så fint! Duktig du är!! Kram

    SvaraRadera
  2. wow! Så himla fint det blev Sofia! Formen på skåpet är så jätte, jättesnygg - vilka ben!
    Hur tyckte du att det var att måla med ASCP i jämförelse med vanlig färg?
    Kram,
    Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Första projektet jag gjorde med den färgen ( våra köksstolar) tyckte jag den var lite svårarbetad faktiskt eftersom den är lite trög. Jag hade lite problem med att få vaxet bra efteråt också, de kändes lite kladdiga. Den här gången var det lättare att måla med färgen, jag hade bättre pensel denna gång och det är väl À och O när det gäller målning . Den snabba torktiden är ju SUVERÄN, och att den är så luktfri! :) / Fia

      Radera
  3. Då hittade du rätt metod till slut. Skönt. Skåpet är verkligen en skönhet. Jag kommer att lägga upp en länk till dig på min blogg ikväll.
    Kram.

    SvaraRadera
  4. Jättefint skåpet blev. Letade efter den magiska färgen o fann dig o din blogg. Superfint skåp. Ha det bra. Kram MIMMI

    SvaraRadera