onsdag 19 februari 2014

Livet går i en cirkel...

Jag är inne i en fas där bloggandet känns meningslöst, det händer inte så mycket just nu det är den där långa raksträckan genom slask och regn som ska klaras av innan våren äntligen anländer.

Det känns också som att mitt liv går i en årscirkel, som att samma behov kommer tillbaka i samma månad. Efter jul funderade jag återigen om vi kunde behålla Morrisen, sedan kom jag på att det troligtvis var i januari jag skrev om det förra gången med, för antagligen var det efter julledigheten det blev värre igen. Någonstans vid den här tiden har jag antagligen förra året bloggat om min längtan efter sol och värme.

Något som jag däremot inte har skrivit om tidigare är att vi ska åka till F J Ä L L E N!!! Det blev snabbt bestämt, en dag gick jag helt enkelt in och och bokade en stuga! Vecka tio drar vi iväg, bara vi fyra i familjen, till Tandådalen.

Det är första gången vi åker med barnen, det ska bli så mysigt, jag känner mig helt pirrig i magen. Det är så underbart att ha något att planera, vi har ju haft fyra lyxiga år med Indienresor och den fantastiska resan till Afrika förra året. Det kändes så tomt i år att inte ha något att se fram emot så nu gjorde vi slag i saken och bokade en liten fjällstuga.



måndag 3 februari 2014

En härlig helg...

Det är glest mellan inläggen, jag tror att det mest beror på att jag inte har tränat de senaste månaderna. På grund av den ena förkylningen efter den andra har jag inte varit igång sedan i november. Kosten har också blivit lidande och jag känner mig helt missnöjd med mig själv och vill helst stoppa huvudet i sanden. Nu äntligen är jag i alla fall mycket bättre och i veckan väntar två zumbapass!!

Helgen har varit härlig, Storasyster hade en kompis här på övernattning fredag till lördag. Det är mysigt att se kärleken mellan dom, en vänskap som redan funnits i fem år. Vi knockade alla barnen med ett dopp i tunnan på kvällen, inte ett ljud hördes från rummet när de lagt sig, de var helt slut!!








Förutom skridskoåkning i lördags hann vi även med ett släktkalas i söndags för Storasyster. Vi hade en förväntansfull tjej här hemma, när min syster fyllde tio år startade en tradition i vår släkt, hon fick då en skylt med hennes namn och tio paket hängandes i. Detta fick även jag, vår kusin, syrrans pojkar och nu var det då dags för vår Storasyster...