torsdag 20 juli 2017

Spanien II....

Vi försöker åka runt på olika stränder för att hitta den perfekta beachen. Igår åkte vi till den närmsta byn som heter Lámetlla. Vi parkerade bilarna, packade ut de två parasollen, de två luftmadrasserna, de två bodyboardsen och diverse väskor (ja det är viktigt att ha roligt på stranden) och hittade en liten slingrande stig ner mot stranden. Väl där inser vi att vi är på ett stort All inclusive hotell. Barnen blev helt till sig, pooler att bada i!! De sprang in på poolområdet med förmaningen om att om alla andra har all inclusivearmband på sig får de komma tillbaka till stranden, annars var det bara att försöka smälta in. Själv hoppade jag i böljan den blå. Det visade sig att den inte var så blå utan ganska ofräsch. Jag fick snabbt ta mig ur havet och ta mig till poolområdet jag också. Där var det fullt ös på barnen, de hade verkligen försökt smälta in och stod i en proppfull pool viftande med armarna i den organiserade vattengympan.

Dagen blev väl kanske inte som vi hade tänkt oss men barnen var supernöjda och vi vuxna fick ett kvitto på att det här med att hyra eget hus istället för All inclusive är det rätta för oss.

Vid lunchtid hade vi fått nog av allt folk och packade ihop oss för att hitta ett lunchställe, det var lättare sagt än gjort. Det blev ett drickastopp på en restaurang innan vi ratade menyn (vit sangria är väldigt gott) och efter mycket om och men åkte vi hemåt och tog en fantastiskt god pizza på vår lilla kvarterskrog.

Det är så himla häftigt att vara utomlands med barnen. För varje år utvecklas deras språkkunskaper och spanjorernas brist på bra engelska gör att barnen faktiskt vågar prata. Vid beställningen av pizza ber Lillebror om att få byta ut kycklingen mot skinka och stora tjejen B gör också en specialbeställning!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar