måndag 3 februari 2014

En härlig helg...

Det är glest mellan inläggen, jag tror att det mest beror på att jag inte har tränat de senaste månaderna. På grund av den ena förkylningen efter den andra har jag inte varit igång sedan i november. Kosten har också blivit lidande och jag känner mig helt missnöjd med mig själv och vill helst stoppa huvudet i sanden. Nu äntligen är jag i alla fall mycket bättre och i veckan väntar två zumbapass!!

Helgen har varit härlig, Storasyster hade en kompis här på övernattning fredag till lördag. Det är mysigt att se kärleken mellan dom, en vänskap som redan funnits i fem år. Vi knockade alla barnen med ett dopp i tunnan på kvällen, inte ett ljud hördes från rummet när de lagt sig, de var helt slut!!
Förutom skridskoåkning i lördags hann vi även med ett släktkalas i söndags för Storasyster. Vi hade en förväntansfull tjej här hemma, när min syster fyllde tio år startade en tradition i vår släkt, hon fick då en skylt med hennes namn och tio paket hängandes i. Detta fick även jag, vår kusin, syrrans pojkar och nu var det då dags för vår Storasyster...

1 kommentar:

  1. Alltid lika glittrande glad, en härlig tjej, vår Maja! Kram mormor

    SvaraRadera