onsdag 16 september 2015

Kanothelg

Förra året startade vi en tradition, en höstlig kanothelg. Då var vi iväg med familjen L en natt, i år utökade vi till två nätter och ytterligare en familj.

Det blev en fantastisk helg som började med fredagsmys i Kalv. Tänk er en stjärnklar kväll sittandes runt en brasa, popcorn på campingkök, revbensspjäll och härliga vänner,  kan man avsluta jobbveckan bättre än så?!

Det blev en ganska tidig kväll och efter en småkylig natt på hårt underlag var vi igång igen redan vid sextiden. Brasan tändes åter och pannkakssmeten rördes ihop. Efter frukosten packade vi ihop tält, sovsäckar och lastade ur all packning ur bilarna. Vi tittade lite förskräckt över allt vi hade med oss men det blev faktiskt inga problem att tillslut få med sig allt, kanoter rymmer mer än vad man tror.

Vid niotiden kom kanoterna samtidigt som fam L-T också anslöt sig. Allt packades ner och färden kunde börja. Det blev en fantastisk dag! Barn och vuxna som blandades runt i familjerna, lille Morris som på fika och lunchstoppen kunde springa okopplad. Det paddlades, metades, badades och grillades pinnbröd. Kvällen avslutades med wok i Muurikkan och ett fantastiskt roligt lägerbål. Jag kan inte med ord beskriva hur mysigt vi hade det, jag låter bilderna tala för sig själva...
Tack familjen L och familjen L-T för en mysig helg, och tack för de fina fotona!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar