söndag 6 november 2016

Lillebrors rum

Det är väldigt tyst här på bloggen men i det verkliga livet händer det desto mer. Lillan växer så det knakar och är världens goaste hund. Köksrenoveringen är i full gång och Lillebror har äntligen fått göra om i sitt rum!

När Lillebror fyllde år fick han en specialbeställd fototapet att ha som fondvägg i sitt rum. Den har nu legat sedan i augusti och väntat på att få komma upp på väggen.

När vi gjorde Storasysters rum fick vi pärlspontsskivor över och dessa kom nu upp på väggen. Nytt golv, nytt skrivbord och ny skrivbordsstol inhandlades för födelsedagspengar och en torsdagskväll var vi äntligen klara för tapetsering.

Tapeten var på en enda stor rulle och skulle klippas efter markeringar. Jag började med detta och inser efter ett tag att det aldrig skulle räcka till hela väggen. Tapeten var beställd efter väggens mått och jag letar på datorn efter vad jag fyllde i för mått. Det visar sig att jag fyllt i 2,30 istället för 4,30m!!

Jag blev helt knäckt. Skriver ett mejl till företaget och frågar om det går att köpa till och på något sätt skarva på. Får till svar att det inte blir bra men att jag ska göra en beställning på resterande två meter och betala för dessa men att de sedan gör en ny rulle på 4,30!! Så fantastiskt generöst av dem!

Jag upptäckte dessutom att det var ett Boråsföretag så på fredagen kunde jag (och en flaska vin) åka dit och hämta upp min tapet och rummet blev trots allt klart den helgen.

Ett stort tack till REBEL WALLS för fantastisk service!!


Tyvärr hade jag ingen annan bild från innan renoveringen


Efter!


Tapet: Rebel Walls, Lakan: Af Swedala, Lampa: PR Home

1 kommentar: