måndag 16 juni 2014

Firarvecka...

Förra veckan var en riktig firarvecka, vi gick ut hårt redan på måndagen med sjuårig bröllopsdag sedan var det en dags vila innan min 40-årsdag som inföll på onsdagen, på torsdagen var det skolavslutning och lördagen var det kalas för mig här hemma. En bra vecka helt enkelt!!

Det är ändå ganska härligt att fylla år, en dag med kärlek från ens vänner, det är fint. Det är egentligen de små sakerna som betyder mest, ett fint kort från bästa vännen på brevlådan. Inte bara ett fint kort på utsidan utan fyllt av fina ord. Det är lätt att veta vad ens vänner betyder för en själv men inte lika självklart att man själv betyder lika mycket för dom därför värmer det extra i hjärtat när man får ett fint kort eller fina rader på sms. Eller när det oväntat knackar på dörren och en representant från tjejgänget står där med ett fint paket, på rätt dag fast man inte tänkt fira så mycket just den dagen. Och för att inte tala om lyxen att få blomsterbud från bästa vännerna som bor en bit bort!! Och ett paket levererat med mamma och pappa från en älskad vän och fd. kollega. Det är helt enkelt härligt för kroppen att känna sig älskad av vänner för just nu är den inte så älskad av mig själv.

Det är faktiskt ganska så små saker som behövs för att göra någon glad, ibland tror jag att man glömmer det, det är ju oftast tanken bakom som gläder en allra mest!!

Idag har jag varit hos en av mina bästa vänner som också fyller 40, hon ville inte bli firad men vem bryr sig om det! Jag är övertygad om att hon mådde bra av en liten present så här på den rätta dagen!!

Jordgubbar och min födelsedag hör Ihop! Jag älskar den här muggen jag fick helt oväntat från en vän!

Finaste tårtan gjord av min arbetskompis!

1 kommentar:

  1. Hipp, hipp, hurra! Det verkar som om du hade en härlig dag och mysigt firande.
    Kram kram

    SvaraRadera