onsdag 25 februari 2015

Vad händer?...

Efter att ha tagit en dusch ute i bikini med trädgårdsslangen i lördags morse gjorde Maken ett storröj i garaget och ställde badkaret ovanför en brunn så nu kan vi stå där och duscha av oss. Inomhus har svärfar med kompanjon fixat i ordning så det nu är redo för att kaklas. Nästa vecka eller kanske i slutet av veckan, om vi har tur och om Mannerströms badrum blir klart, kommer en kille och kaklar åt oss! Ja ni läste rätt, det är vi och Mannerström som delar på  hantverkarna!

Det är lyxigt att ha någon som gör jobbet åt en samtidigt som det inte ger samma härliga tillfredsställelse som när man har gjort jobbet själv. Maken påpekade dock att vi har mycket kvar att fixa ändå, men tyvärr är det målarjobb vilket verkligen inte är min grej.

Annars håller jag mest på att förbereda inför Trysilresan, vi är tre familjer som ska åka ihop och bo i en stuga och ni som känner mig vet ju att det måste fixas lite hemligheter inför sådana här roligheter men än så länge är det hemligheter...

Lillebror har varit sjuk igen, det började i söndags morse. Han hade ont i magen och var ganska blek om nosen. Jag tänkte direkt på magsjuka och frågade om han behövde spy eller om han var dålig i magen. Nej han hade bara ont, åt som vanligt men ville helst bara ligga ner.

Vi hade bokat en skidlektion i Ulricehamn åt barnen så jag chansade på att det skulle ge med sig och packade in båda barnen. Han klagade hela vägen men väl framme bet han i hop och genomförde lektionen. Efteråt började han klaga på att han mådde illa. Jag körde direkt hem och han fick hoppa ner i sängen. Efter ett tag frågade jag hur det var med honom, om han behövde spy. Nej han mådde inte illa längre, det gör bara ont när jag går svarar han. Då klickade det till i min hjärna, är det som i somras frågade jag. Ja svarar det lilla livet då.

För er som inte vet vad som hände då var att han fick blindtarmsinflamation eller en annan typ av inflammation runt blindtarmen. Vi var fram och tillbaka på sjukhuset i två dagar men tillslut gav det med sig, man skulle ha koll på att febern inte gick upp.

Mycket riktigt hade lilleman feber, det var inte lika illa den här gången men han har varit hemma två dagar men är nu pigg igen. Stackars liten, där hade jag tvingat iväg honom på en skidlektion.  Som min kompis skrev till mig på en chatt - Man kan inte anklaga dig för att klema med barnen!

Nu är han i alla fall i skolan igen och vi hoppas att alla står på benen nu så vi kan njuta av en härlig vecka i de norska fjällen!!


3 kommentarer:

 1. Stackars liten! Hoppas det håller sig borta!

  Alltså den bilden ger ju hemma-spa ett helt nytt ansikte! :D
  Vi hade en liknande lösning med en campingdusch hängande från en stege i grovkällaren när vi renoverade. Men desto mer uppskattar man slutresultatet!

  SvaraRadera
 2. Vad händer??? Ja, det kan man verkligen fråga sig...
  Först tar maken en dusch i bikini - utomhus - och börjar sen storröja i garaget... Och nu ska nya badrummet kalkas..!
  Visst brukar det hända märkliga saker på Granbacken men nu börjar jag undra .... Dags för avkoppling i Trysil tror jag. Ha det så fint! Och var rädd om lillebror!
  Kram
  faster Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha ha ja det där att man ska läsa igenom sin text, det är ett bra tips eller hur ;)

   Radera