söndag 1 mars 2015

Ett litet resekit...

Nu bär det äntligen av till Trysil! Tre familjer med fullpackade bilar redo för en veckas härlig skidåkning. Kommer ni ihåg att jag hade pysslat lite inför resan? Jag har gjort ett litet resekit till varje familj. I det ingår bland annat ett litet häfte med bilbingo, sudoku och norgefrågor, lite för att få resan att gå fortare eller åtminstone att bli roligare. Maken och jag har också spelat in en cd med en språkkurs, "Lär dig snacke Norsk". Om ni trycker på länken här nedanför kan ni få höra lite av den, jag kan säga att vi hade väldigt roligt när vi gjorde den!

https://soundcloud.com/fia-skoglund/lar-dig-snacke-norsk


Förutom grejer till bilresan har jag också gjort små "drickaburkar" till alla barn och mammor, burkarna är fyllda med chokladpulver och marshmallows. Tanken är att man tillsätter varm mjölk eller vatten, mammorna får dessutom en liten flaska Baileys att spetsa till det med. Papporna får en öl med en liten Jägermeister till så nu är det bara att hoppas på en härligt solig dag!


4 kommentarer:

 1. Jag visste att du var bra, men att du var så här superduperbra!!!!! Du är grym tjejen, kör så det ryker :)
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Bästa resekit jag någonsin sett :-) Fantastiskt!!!
  /Matilda S

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara säga: du är helt fantastisk syster!!
  Antar att du matat godispåsarna genom skrivaren...och att det funkade! Så fina och påhittiga saker! Era medresenärer måste blivit imponerade! En bra start på en fin vecka. Ha en riktigt bra semester. ( hoppas mattepappret hittades) kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Medresenärerna blev väldigt imponerade. Och tårögda. Fantastiskt kit, så fint och så arbetat. Bra start på en oerhört bra och fin skidvecka:)

  SvaraRadera