måndag 9 maj 2016

Sol, värme och familj...

Vilken fantastisk helg vi har haft, fylld av sol och värme som vi har längtat så länge efter, det kändes nästan som en hel semester!

Vi bestämde oss lite snabbt i onsdags för att dra ner till stugan efter kvällens träningspass. Hela familjen lyckades packa på en halvtimme och medan maken och jag körde ett cirkelpass rastade barnen hunden och åt glass. Vi satte oss sedan svettiga och småhungriga i bilen och drog ner mot kusten. Det som kändes så bra i Borås kändes inte lika bra när vi kom till Varberg och och trafiken stod still. Det hade varit en olycka på motorvägen i höjd med Falkenberg redan kl två på dagen och när vi kom var vägen fortfarande avstängd. Halv tio kom vi äntligen fram till stugan och kunde få i oss lite mat.

På torsdagen sken solen och vi bestämde oss för att efter frukost ta morgonrundan med hunden lite längre ner med kusten. Det blev en ljuvlig förmiddag med geocaching, promenad utmed havet och slutligen ett stopp på Siaglass i Slöinge.


Fredagen spenderade maken på golfbanan och jag skrubbade alger från huset, inte så kul men nödvändigt och resultatet blev fint.

I lördags var valet att åka hem eller hitta på något, med inspiration från Instagram bestämde vi oss för att åka ner till Ängelholm och titta på konstnären Lars Vilks fantastiska konstverk Nimis. Det här kan jag verkligen rekommendera. Man får gå en härlig promenad genom bokskog innan man slutligen kommer fram till detta fantastiska bygge gjort av drivved.


Det är härligt att få vara tillsammans med familjen, det är så mycket med tävlingar, kompisar och träningar till vardags. Man behöver pausa ibland, JAG behöver pausa och få vara med min familj. Det bästa med en sådan här liten semesterhelg är att vi faktiskt har den stora semestern framför oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar