fredag 8 juli 2016

Kanothelg

För tredje året i rad åker vi på en kanothelg med fina vänner. I år blir vi fyra familjer som drar iväg, åtta barn och åtta vuxna plus två hundar så det blir nog lite av en cirkus. Vi är två par som har planerat upp helgen och i år går vi "all in".

Vi blev inspirerade av våra söners scoutläger ,som hade temat Harry Potter, och har nu planerat upp helgen efter ett annat tema, nämligen Professor Drövels hemlighet. Ni kommer väl ihåg det klassiska norska barnprogrammet från åttiotalet!?

Hur som helst, Lillebror ritade ett snyggt lägermärke med PDH (Professor Drövels Hemlighet). Jag har sytt snygga lägerfiltar till alla sexton, gjort lägermärken för de andra åren, sytt en flagga, tillverkat en karta och gjort en lägerbok med all information som behövs för den här helgen. Familjen L har skrivit en historia om Professor D, gjort uppdrag inför lördagen som måste lösas för att hitta skatten och skrivit en lägersång.

De andra familjerna vet ingenting och ikväll drar vi igång med en lägerinvigning! Halva veckan har varit fylld av pyssel! Lööööv it! Och det bästa med det är att jag är övertygad om att de andra familjerna kommer uppskatta allt jobb och vi alla kommer få en toppenhelg!!

Lägerfiltar
Flaggan


Lägerboken


Hjälpreda


Skattkarta


SkattenInga kommentarer:

Skicka en kommentar