måndag 9 december 2013

Tapetsering, glöggmys och dansuppvisning...

Ännu en rolig, fullmatad helg har försvunnit i rasande takt. Maken lyckades ta sig hem i fredags trots snökaoset, så fort han kom hem på kvällen körde vi igång med tapetseringen som då äntligen blev klar. Nu väntar vi bara på soffan som inte ska komma förrän nästa vecka och gör den inte det har vi ett perfekt dansgolv till nyår.

Hela lördagen ägnade jag åt städning, det blir ganska så dammigt av spackel som slipas och möbler som flyttas runt. Maken jobbade på Lions julmarknad så han kom inte hem förrän på kvällen strax innan våra gäster kom. Det blev en mysig kväll tillsammans med kompisar, bad i baljan, glögg och hembakt pizza. Strax innan två stupade vi i säng...

Igår var det dags för Storasysters årliga julshow på Folkan och som vanligt höll mammahjärtat på att spricka av stolthet, hon är så duktig. Det är inte klokt vad hon har utvecklats inom dansen på några år!! Efter dansen hade vi en mysig eftermiddag/kväll med våra respektive familjer, det bjöds på den årliga julgröten och nygriljerad skinka.

I veckan ska jag bara njuta av ett julstädat hem, på fredag bär det av mot Malmö för den årliga julshoppingen tillsammans med bästa vännen M och hennes man, kan det blir bättre?! Nej jag tror faktiskt inte det!!

1 kommentar: