fredag 10 juni 2016

Vilken glädje!!

Nu har hon kommit, vårt lilla yrväder Lillan. Vi mötte uppfödaren på en parkering i Göteborg, hon var på väg till Vänersborg och på så sätt slapp vi resan ända till Ängelholm.

Hundburen var på plats i baksätet och lite nervösa satte vi in henne där. Morris har ju varit hysterisk stora delar av sina bilfärder så jag var livrädd för att göra Lillan lika rädd. Men hon gick in i buren, bäddade lite och lade sig och sov hela resan till Borås.

Det är en riktig liten vildvittra vi har fått. På dessa tre timmar har hon hunnit med att äta lite på blommorna i utekrukorna, bitit på husses tofflor, rullat i bajs, försökt bita på soffan, undersökt grytskåpet, hämtat en iPadladdare, flyttat mattor mm...

....M E N, hon har faktiskt också legat och sovit ALLDELES ENSAM i köket och undersökt rum även om vi inte har varit där kroppsligt (för vi är med med ögonen hela tiden, den bruden kan man inte lita på. På tok för busig för att lämnad ensam). Det kanske inte låter så konstigt men för oss är det helt otroligt!! Hon har på tre busiga, röjiga timmar ändå visat ett mer lugn och balanserat sätt än Morris någonsin gjort, det är en stor lyckokänsla i hela kroppen!! Vi är såå glada att få ha denna lilla busan i vårt liv! Några veckor ihop med henne så är vi nog vältränade hela högen för hon är en snabb liten tjej med stor nyfikenhet...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar