tisdag 26 augusti 2014

Pimpat frys...

Ni kommer väl ihåg att vårt frys gick sönder och att vi nu har min mormors gamla. Ett vitt frys som är ca 30cm för kort gentemot vårt kylskåp, kylet är dessutom i rostfritt så det ser verkligen helknasigt ut. Det enda som passar riktigt bra är den gulnade plasten som sitter längst ner på fryset, det är i perfekt ton till vårt vaniljgula kök. Hur som helst, vi kommer ha det så här ett tag till vi bestämt hur vi vill göra i köket, fryset fungerar dessutom så det är ju inget att klaga på.

Idag bestämde jag mig i alla fall för att pimpa det lite, det är det bästa med gamla saker, man kan göra lite som man vill. Jag köpte lite självhäftande papper och skrev ut på min specialskrivare. Man kan väl inte säga att fryset smälter in bättre nu men det ser i alla fall lite roligare ut!3 kommentarer:

  1. Det blev ju jättesnyggt! Var får du alla ide'er ifrån? Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Åh tack vad gulligt av dig! Det är svårt att känna sig fin när man inte riktigt känner igen sina proportioner. :)

    Huset ligger vid Toftasjön i Växjö. Ska bli så härligt att lämna Sthlm city ett tag för lite lantliv. Även om det känns märkligt också att lämna det livet med jobb, jobbresor osv. Att bli mamma är det mest spännande jag nånsin gjort!

    SvaraRadera