onsdag 20 augusti 2014

Skolstart och födelsedag...

Igår på Lillebrors födelsedag var det också skolstart, toppen tyckte Lillebror som inte riktigt kunde fatta vilken tur han hade som fick ha födelsedag första dagen i skolan. Inte lika toppen att jag den här dagen började kl 06.15 så morgonfirandet fick verkligen ske tidigt. Efter att nu ha önskat och sparat pengar i en evighet kunde vi i går åka in och han kunde köpa sig sin efterlängtade dator. Det var en väldigt nöjd nioåring vi hade här hemma, när det dessutom kom Harry Pottergodis på posten från kompisarna var lyckan total!

Förutom födelsedag var det då också skolstart, mellanstadiet för Storasyster, ni fattar hur COOLT det var eller!? En lyckligt, speedad tjej kom hem på eftermiddagen med famnen full av böcker som på det gamla hederliga viset skulle slås in.

Efter en tur till Lagerhaus där hon hittade det coolaste pappret ever (enligt henne) fick lilla mamman sitta och pyssla vid köksbordet. När böckerna var inslagna och ominslagna , ja det COOLA pappret med mustascher hamnade upp och ner och blev plötsligt ett mindre fräckt papper med siluetter av jättefåglar, satte jag mig vid datorn och gjorde snygga etiketter. Väldigt nöjd över resultatet visade jag Storasyster som tittade skeptiskt på mig och upplyste mig om att hon inte ville ha etiketter. Jag tog hjälp av maken för att övertyga henne om hur snyggt det skulle bli för helheten att ha med etiketter, speciellt om vi satte den mitt på boken. Tillslut tittade hon på mig och sa med trött, lite vuxen röst -Ja, ja mamma, för din skull kan jag väl ha dom då men sätt dom längst ner!

Visst är det härligt när barnen ställer upp för en!2 kommentarer:

  1. Jättefina och väldigt diskreta. Praktiskt att kunna läsa ämnet då alla böcker ser likadana ut, hälsa henne det från moster. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga omslag! Mycket snällt att hon ställde upp :D

    SvaraRadera