onsdag 24 september 2014

En resa till paradiset...

Igår bar det av till Turkiet, pappa fyller sjuttio år på fredag och har bjudit med min syster med familj och min familj till en vecka på en segelbåt. Det blev en lång resdag då vi hade en ganska lång väntan på Istanbuls flygplats, men vad spelar det för roll, det är ju så underbart att vara på resande fot! Runt 22.30 landade vi äntligen i Dalaman där vi blev hämtade med taxibuss, trettio minuter senare var vi framme i Gözec där båten låg.

Jag vet inte om ni någonsin varit i en hamn när ni varit på solsemester. Gått där och tittat på alla båtar som ligger och guppar, den ena flådigare än den andra. Större och större ju längre ut man kommer på hamnpromenaden. Tänk er då en av de största segelbåtarna, i vackert lackat trä, med vita mastar som sträcker sig upp mot himmelen, vackert upplyst i den mörka kvällen. DÄR befinner vi oss!!

Ett paradis till havs, med ett rejält matbord bak på båten där säkert åtta personer till hade fått plats förutom oss tio. Bakom bordet finns schäslonger där man kan ligga och njuta under soltak. Fram på båten finn ytterligare en soffa, flera solbäddar och ett stor yta att röra sig på, det finns ytterligare några solbäddar en våning upp. Under däck har vi varsin hytt med dubbelsäng och eget badrum. Förstår ni att vi lever i en dröm!?!

Morgonen startades med frukost innan vi gick i land och införskaffade oss diverse dricka och snacks, all annan mat ingår och det bästa av allt är att det också ingår kock!! Nu har vi tillbringat dagen med lite båtfärd, badstopp, båtfärd igen, badstopp igen. Ja ni fattar, livet är inte direkt jobbigt, faktiskt helt underbart!!

1 kommentar:

  1. Äntligen! Väntat på att se lite bilder o höra hur ni har det! Låter helt underbart, njut av sol, bad och att vara lediga tillsammans ��. Vi passar på att mysa med Morris så länge :)! Kram Kristina

    SvaraRadera