fredag 12 september 2014

Minirenovering...

Jag har länge haft en bevakning på tapeter från Pip Studio på Blocket. Det är en rätt smart funktion de har att man kan lägga in ett sökord och område så sparas alla annonser med de orden. Hur som helst, jag ville ju inte bara ha tapeter, jag ville ha dom billigt. Efter att nu ha legat och bevakat det i flera månader gav jag upp. Jag hittade faktiskt tapeter på RUSTA som var riktigt fina för bara 199kr/rullen, kraftiga easy-up!! Lillebror var med mig när jag köpte dom, jag visade honom rullen med rosa blommor och hans kommentar var "Dom var fina!". Storasyster däremot undrade varför vi var tvungna att ha blommiga tapeter överallt...

Oj nu inser jag att jag inte ens har berättat vad jag har gjort om, lilla toaletten uppe har fått sig ett ansiktslyft. När vi flyttade in fick vi hjälp av makens mosters man, han har arbetat som målare och var van vid att tapetsera. Efter att ha gjort vår toalett konstaterade han att han ALDRIG skulle görs om den. Den är liten med snedtak, dessutom går det två små smala sneda väggar mot murstocken som skall tapetseras.

Jag har haft hans ord ringande i öronen men ändå på något sätt känt -Men hur svårt kan det vara!!

Så här efteråt kan jag konstatera att det var ett litet h-vete att få ordning på det men jo, det gick i alla fall! Nu är jag dock lite osäker på om man det är risk för att man får ett EP-anfall varje gång man ska kissa, för det är MÅNGA blommor på en väldigt liten yta!!

Här kommer lite FÖRE-bilder

Och här är resultatet2 kommentarer:

  1. Ser svårjobbat ut! Snyggt resultat. Lite svårt att se om mönsterpassningen verkligen stämmer överallt. hlsn Kan

    SvaraRadera