tisdag 30 september 2014

Att släppa kontrollen...

Vissa veckor är det mer saker att ha koll på än andra. Den här veckan är full av "ta med egen matsäck" och "ta med liten fika" till barnen, de har diverse friluftsaktiviteter i skolan. I söndags stod jag och stekte pannkakor till Lillebror men idag var det Storasysters tur att ha med sig fika. Efter en intensiv måndag som avslutades med släktkalas för maken och Lillebror, stupade jag i säng med tanken "jag struntar i att fixa något till Storasyster, jag börjar 6.15 och är ur huset innan någon vaknat, det blir makens problem att lösa".

Det är svårt att släppa kontrollen, något vi kvinnor nog behöver göra oftare. Kände mig ganska nöjd över mig själv, jag varken ringde eller sms:ade på morgonen för att kolla så fika och gympakläder var med.

Den känslan försvann när jag kom hem och med fasa såg vad som låg på bänken...


...ja ni ser rätt. Maken hade skickat med lussekatter från 2013!! Vad lär vi oss av det!? SLÄPP ALDRIG KONTROLLEN!!

...eller uppfostra ditt barn till att ansvara för sin egen packning, Storasyster hade bytt ut lussekatten mot en kanelbulle som var bakad på rätt sida nyår!


4 kommentarer:

 1. Ta du kontrollen att rensa frysen, så ska du se att allt blir bra älskling ;)

  SvaraRadera
 2. Gamla lussekatter blir som nya som fattiga riddare!!

  SvaraRadera
 3. Ha ha hade väl varit härligt om hon hade kommit till skolan med lussekatter nu i oktober, jag tror att de andra hade tänk - hon är ut i god tid den mamma redan bakat lussekatter............... Tycker i alla fall att Johan gjorde ett bra försök!
  Kram Christina i Fristad

  SvaraRadera