måndag 7 mars 2016

Vi har det bra

Oj, oj, oj vilken start vi har haft på vår vecka. Första dagen började kaosartat, vi gav oss ut i en röd backe och Lillebror fick panik. Efter ett bra tag i backen med lugnande prat till honom (mest från vännerna då hans mamma blev lite trött) lyckades han gråtandes kana ner för backen. Stackars liten, han kände sig värdelös gentemot de andra.

När vi väl lyckats få honom på bättre humör och körde lite enklare backar skulle han ta en ankarlift upp. Samtidigt som han åker iväg lyckas pappa M trassla in sig i liftspärren, liftvärden kommer då för att hjälpa honom. Vi hör då ett vrål från liften, när vi tittar dit har Lillebror fastnat med ankarliften i jackfickan och ligger skrikandes på marken samtidigt som han släpas upp. Liftvärden springer då tillbaka och trycker på nödstoppen.

Efter denna lite jobbiga start på första dagen får vi tillslut balans i åkningen och alla är nöjda och glada....

.....ända fram till lunch då minstingen i gänget gjorde ett hopp och landade fel på benet. Det blev sjuktransport till Östersund där vi var övertygade om att hon skulle få gips. Tack och lov kom hon tillbaka på kvällen med båda benen i behåll och humöret på topp. Idag var hon tillbaka i backen utan problem. Hela dagen har flutit på smärtfritt, inga allvarliga incidenter utan härliga åk. Eftermiddagen har avslutats med god Irish coffee och härlig bastu. Det här med storfamilj är allt bra mysigt!!
1 kommentar:

  1. Åh vad mysigt det ser ut!! Fina presenter du gjort!
    Inte lätt med första åken. Det tar några åk innan man hittat balansen i benen och känt in sin utrustning och vågar lita på den. Så var det för oss också.
    Kram till er alla!

    SvaraRadera