måndag 19 oktober 2009

VIP- ett liv för mig!

Mannen och jag var på hotellweekend fre - sön. Han hade hotellcheckar så vi tog med oss några vänner och åkte till Billingehus i Skövde. Det gäller ju att kolla upp att hotellet har maximalt med extra utbud förutom själva rummet. I Skövde fanns det både bastu, gym och spa, perfekt tänkte vi och bokade två rum. När vi kommer dit är hela hotellet fullt av ungdomar, tydligen hade Sveriges elevråds föreningsmöte där den här helgen. Maken går fram och ska checka in oss och då undrar tjejen om det går bra att vi får sviten. Vi skulle få dela den med det andra kompisparet som var med.

Min första reaktion var, hjälp jag har inget nattlinne med! Men det var lugnt för det skulle finnas två separata sovrum. När vi kommer upp till rummet visade det sig att vi hade som en hel våning för oss själva. Det fanns 4 sovrum (nu skötte sig karlarna så det var ingen som behövde utnyttja extrarummen), ett stort gemensamt vardagsrum med tillhörande matsal, flera duschar och toaletter och en EGEN bastu!!! Hur lyxigt som helst!

Efter en härlig helg med god mat och trevligt sällskap var det dags att lämna lyxen och åka hemåt. När vi parkerade bilen möttes vi av en trött farfar, en vild storasyster som sprang omkring och hoppade och en lillebror i för liten jacka, mysbyxor och mössan korvigt ovanför öronen. Så där så man genast tänker på Toker i Snövit. Båda barnen kom i full galopp och vi fick härliga kramar. Då kände jag att vi trots allt inte hade lämnat lyxen bakom oss för den fanns ju faktiskt precis framför oss!!

1 kommentar:

  1. Åh vad skönt! Låter som att ni hade en bra helg i Skövde trots allt :)

    Hittade hit via google bloggsök :)

    Kram C

    SvaraRadera