lördag 29 maj 2010

Säg hej till MORRIS!!


Familjen kommer att få utökning av en liten kille, han heter Morris och vi har träffat honom för första gången idag. Efter mycket funderingar fram och tillbaka har vi beslutat oss för att skaffa en valp. Och nej, vi kommer inte göra oss av med Muffins och Bullen, bor man på landet som vi, så finns det plats för alla.

Just nu bor Morris hos sin mamma och syskon i Björketorp, idag var vi där och hälsade på. Egentligen var vi där för att titta på en annan liten kille som vi redan hade döpt till Malte. Men när vi kom dit så hade hon fått återbud på en valp så vi fick välja mellan dom båda halvbröderna. Både maken och jag föll för den andra valpen som vi nu har döpt till Morris. Han var lite större och finare i sin päls, och så var han väldigt social mot oss.

En vit liten ulltuss av rasen Coton de Tulear. Det är en minihund som inte blir högre än ca 30cm. Man kan säga att den kommer att se ut som en liten mini Hampus (bearded collie). Den ska också tillhöra de mer allergivänliga raserna så vi hoppas på det.

Egentligen är han färdig att flytta hemifrån redan nu men eftersom vi inte har semester ännu kommer vi bara ha honom under helgerna. Till midsommar kommer han att kunna flytta hem till oss för gott! Det blir långa veckor dit.





4 kommentarer:

  1. Oj, en sådan liten söt ulltuss. Vi ser fram emot att få träffa den lille krabaten. mamma o pappa

    SvaraRadera
  2. Vilken söting!!! Behöver ni hundvakt så lovar jag att Elin passar sin "kusins" efterträdare ;)
    Jag, Stina hjälper oxå gärna till....

    SvaraRadera
  3. Vad söt han ser ut! Vi håller tummarna för att han är allergivänlig också.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det var en söt liten en! Tur att det inte är så långt kvar till midsommar. Nedräkningen har börjat.... Jag går också på sommaledigt då! Ha det så gott1 Kram Mimi

    SvaraRadera