tisdag 20 augusti 2013

Biljetter...

Det har ju varit mycket skriverier i tidningarna om diverse konserter och musikevenemang i sommar, Robbie Williams, Way out west, Gyllene Tider...

Igår när jag satt och tittade på TV kom det plötsligt en reklam för ännu en show och med makens ord ringandes i huvudet "Vi borde verkligen försöka komma iväg på mer konserter" slog jag till direkt!!

Nu är jag lite osäker på om han verkligen menade den här typen av musik, hans dröm är egentligen att få åka på Sweden Rock men varför analysera för mycket i det. Maken ville gå på konsert och nu ska han få det, nu är biljetter Peter Jöbacks show "I love Musicals" bokade!! Lördagen den femte oktober blir det en helg i Halmstad, visst låter det mysigt!!

4 kommentarer:

 1. Men herregud kvinna! :) Du måste säga till om ni ska till Sweden Rock!! Då LOVAR jag att fixa VIP-treatment med tillträde till backstage till artisternas område, tshirtar och grejer till ert sällskap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha du ska se min mans ögon nu när jag läste upp din kommentar här, han tindrar som en liten pojk på julafton!! Jag återkommer absolut om vägarna bär dit!! :))

   Radera
 2. Det borde vara lika lätt att boka biljetter till Sweden Rock som till Jöback ... Tror jag får kolla närmare på detta :)

  Johan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du helt rätt i! Ni är så välkomna så :)

   Radera