fredag 16 augusti 2013

Denna hund!!...

Gick en liten promenad med Morrisen, kom till massa hallonsnår och började plocka lite samtidigt som jag lät honom ströva fritt i grönområdet. Allt frid och fröjd tills jag vänder mig om för att se vart han var och bara ser små vita tassar som viftar i luften. Det brukar A L D R I G vara ett bra tecken när hunden ligger förnöjt och rullar sig. Jag rusar fram och möts av en lycklig hund som är helt nersmetad med bajs!!!

Hem med hundskrället och trycker in honom i duschen, får på plastpåsar på båda händerna och startar duschen. Fy f#%n rent ut sagt vad det luktade. Jag stänger duschkabinen så mycket jag kan med min arm emellan samtidigt som jag tittar bort, hulkandes om och om igen och bara hoppas på att duschen träffar hunden.

Efter fyra schamponeringar varav de sista två gjordes med en skurborste lyckades jag tillslut få rent honom. Jag brukar titta på hundexperten Cesar Millan på TV:n, han pratar alltid om att man inte behöver säga så mycket tull sin hund, det räcker att man med sina sinnen utstrålar hur man känner och vad man vill. Efter den här "lilla" incidenten tror jag att både jag och Morris är rörande överens om att "vi" inte ska göra så här något mer. Jag tror att han kände av min sinnesstämning om man säger så.

Ja nu har jag, med tvättade och spritade händer, ätit mina hallon. Priset för dom var ju helt klart värt att betala.....NOT!!!

Ja det var en helt vanlig fredagseftermiddag på Granbacken!!2 kommentarer:

  1. Blev du trött nu hihi:) Kraam

    SvaraRadera
  2. Men Morrisen!!! Busig! Oskar är nog glad att de inte delar husrum just nu!
    Kram Åsa

    SvaraRadera