torsdag 15 augusti 2013

Dagarna rullar på...

...det har varit många tårar sista tiden och ännu är de inte slut. Sorgen kommer och går. Tisdagen med Monicas begravning blev riktigt tung men det var en fantastiskt vacker begravning med mycket musik i en fullsatt liten kyrka.

De sista veckorna har orken varit helt borta, den har räckt till jobbet men inte mer. I morse fick jag i alla fall energi till att städa av huset och passade på att fota Storasysters nya (läs: omgjorda) rum. En liten matta ska in också men än så länge har jag bara hittat en virkbeskrivning på en sådan jag villa och där får jag nog ändå inse mina begränsningar. Jag har ju inte lyckats slutföra vantarna jag började virka för två år sedan så att virka en matta, hur snygg den än är, är kanske lite för ambitiöst...
Den snygga lampan i fönstret kommer från makens nya jobb PR home. Storasyster och jag är inte helt överens, hon ville hellre ha en gräslig lampa med jeansliknande skärm. Då snackar vi inte snygg jeansskärm utan verkligen gräslig. Hon tyckte att vi skulle ge den här lampan till hennes Faster men jag har sagt att hon vänjer sig. Må den starkaste kvinnan i familjen vinna!!

1 kommentar:

  1. Vad fint det blev! Och sängen blev ju jättefin!!
    Mu är det bara att ta tag i virkningen då;)
    Kram Åsa

    SvaraRadera