söndag 2 november 2014

...och resan gick till...

...Göteborg! Ja det visste ju vi alla som har sett reseplaneringen i tidigare inlägg. Hur blev min överraskningsdag nu då, undrar ni säkert. Det blev en kort natt kan man väl säga, snälla pappa kom hit på morgonen och körde ner mig till bussen mot Göteborg. Resan gick helt enligt planerna och jag fick många sms från min farbror under tiden, ett tag undrade jag nästan om det fanns en gps-sändare i busskortet för det kändes som han hade koll på vart exakt jag befann mig. I Göteborg var beskrivningen att ta spårvagnen till Järntorget, när jag satt där i vagnen ringde plötsligt min faster för att kolla så jag var med rätt spårvagn. Plötsligt kommer min farbror K på vagnen och vi får sällskap till Järntorget där min faster möter upp. Vi strosar genom Haga och kommer slutligen fram till husen där både mina farbröder och min faster bor. Farbror C har fixat 11-kaffe och inneskorna åker på!

Efter fikastunden tar vi en tur med spårvagn igen, en liten rundtur i Göteborg som slutade på Gothia Towers. Där bjöds det på en fantastiskt god trerättersmeny med lika fantastisk utsikt över staden. Mätta och belåtna lämnar vi restaurangen och beger oss över gatan till Rondo och Jill Johnssons show!! Förstår ni vilken underbar dag jag fick!!

En av mina vänner skrev så här på Facebook när jag lade ut ett foto på reseplaneringen:

"Vad roligt att ha så fina människor omkring sig! Tänk vad mycket de gillar dig för att vilja anstränga sig så för dig! Underbart! Hoppas du får en fin dag!"

Jag har tänkt mycket på det, det är verkligen en lyx att få ha så fina människor runt sig! Tack Lena, Krister och Christer för att ni ville ge mig en hel dag, både i upplevelser och i tid. Och egentligen inte bara den här dagen utan hela veckan med olika brev på brevlådan.

Nu är inneskorna uppackade och jag ligger nöjd och trött i sängen alldeles varm i hjärtat!
...ja och den här bjuder vi på!!

3 kommentarer:

  1. Vilken dag du fick! Inte svårt att ha det trevligt med det gänget!
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Mysigt hade vi med - att få rå om dig en hel dag!!! Och visst passar inneskor bra då man besöker farbröder i nyinflyttad lägenhet. Men sen fick de ligga kvar - inneskorna alltså - både i din och min medhavda kasse. Jill brydde sig nog inte. En generationsfråga? Tja ...

    SvaraRadera