fredag 9 januari 2015

En skön lirare....

I går började Storasyster i truppgymnastik, steget från vanlig redskap, som hon har gått innan, är att det nu är på tävlingsnivå med tre träningar i veckan á två timmar. För att komma med i truppen måste man ha blivit rekommenderad från sin tränare och det visade sig att de tyckte att Storasyster var så duktig att hon kunde hoppa över Trupp 3 och hoppa rakt in i Trupp 4.

Det var en väldigt pirrig tjej som vi skjutsade dit, i gruppen ingår tjejer födda från -99 och att få träna med dessa tjejer var STORT för vår lilla loppa. Jag följde med henne dit och var med en stund, de tog så väl hand om henne allihop och när maken sedan kom hem med henne strålade hon som en stjärna.

Hon har otroligt lätt för att ta kontakt med andra och nu under lovet har hon träffat två tjejer som hon har haft lite gympa och dans med men som hon framförallt har lärt känna genom Instagram Det är häftigt att se att sociala medier faktiskt också kan föra personer närmre varandra i den åldern, som förälder oroar man sig ständigt för internet och nätmobbningen som man läser om i tidningarna.

Jag är stolt över min fina tjej, hennes underbara egenskaper, att ständigt se positivt på tillvaron och att hon aldrig ger upp, hennes driv, hennes sköna humor och ständiga pladder. Jag är stolt över att hon kom med i Trupp 4, inte främst för att det visar att hon är duktig på gymnastik, utan för att hon tog mod till sig och gick iväg på den här träningen fast hon var livrädd för att inte vara tillräckligt duktig. Jag är stolt över båda mina barn, men just idag handlar det om den här sköna liraren!!

2 kommentarer:

  1. Vilken tjej! Trivs hon, kommer säkert träningen gå som en dans.
    Kram från en stolt mormor

    SvaraRadera
  2. Hon kommer klara det! ❤️❤️❤️

    SvaraRadera