onsdag 14 januari 2015

Upp till kamp!!

...jag är så jäkla irriterad på alla dyra köks- och badrumstillverkare så nu är det upp till kamp! Jag har stooora planer och googlar vilt på alla tänkbara termer för att hitta så mycket information som möjligt. Jag ska bygga mig ett kök själv! Ja inte hela köket, men jag ska få vårt kök att se ut som ett Shakerkök. Ja ni märker att jag har googlat, jag hade inte en aning om att platsbyggda kök med innanförliggande luckor kallas Shaker. Jag ska glesa isär skåpen, sätta på lister runt om och på något sätt göra luckor...

...och nej jag vill I N T E höra några negativa kommentarer om att det inte går, jag har precis lyckats få med älskade maken på den här tanken så jag behöver bara glada tillrop från nära och kära.

Till helgen ska jag börja lite smått, jag ska bygga egna besticklådor av trä. Nu har vi trista av plast och jag tänker att det inte kan vara så svårt att fixa själv. Största problemet blir nog att få med sig trälister hem från brädgården, maken är inte hemma så jag har bara lilla Pärlan (läs: Fiat 500) att packa i, jag får väl köra nedcabbat i värsta fall...


4 kommentarer:

 1. jag tycker det låter fantastiskt spännande! mycket roligare när man gjort det själv ju, ser fram emot uppföljning på ämnet!

  /karolina

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli jättebra!!! Du får köra Byggare Bobs ramsa: "Kan vi fixa't? Klart ,vi kan!!!"
  Vi vill gärna se hur besticklådan blir! Om inte den ska bli gigantiskt stor så tror jag nog att Fiaten klarar transporten.
  Kram

  SvaraRadera
 3. måste man sära på stommarna, kan man inte sätta en list över skarvarna och sedan fästa en något smalare lucka i listen? dörrarna på den typen av kök brukar väl vara något smalare än skåpen? köksbygge lät så spännande att jag inte kunde sluta fundera:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte gått in på finplanering ännu. Måste ta tag i badrummet först :)

   Radera