söndag 21 juni 2015

18-årspresent...

Min fina systerson fyller 18 år! Det är inte klokt att tiden kan gå så fort. Han var vår första bebis i familjen och en stor kärlek och min gudson.

Med den annalkande födelsedagen kom också den stora frågan "vad ger man en kille som fyller 18??".

Jag har funderat och funderat utan något resultat. Han har inga direkta fritidssysselsättningar och är inte så noga med märkesgrejer. Det fick till slut bli pengar. Då började hjärnan gå på högvarv, han måste åtminstone få pengarna på ett kul sätt. Jag började fundera på hur han har varit som liten och det första jag kom att tänka på var den lilla tuben med bedövningssalva min syster alltid hade med sig. Hon har varit en beskyddande mamma och vi har många gånger skrattat åt att han till och med hade med sig en egen tub till dagis. Så med detta i bakhuvudet började jag spåna. Jag ville att han skulle känna sig älskad och att det finns hjälp att få, deppiga dagar, från många olika håll.

Resultatet blev ett medicinskåp fylld med piller för alla tänkbara kriser. I varje pillerpurk finns det också en peng, ett litet bidrag till något han verkligen vill ha...Grattis älskade unge!!


1 kommentar:

  1. Underbar present! Den skulle vem som helst bli överlycklig att få!
    Kram

    SvaraRadera