måndag 15 juni 2015

Stonseredpark...

Vilka helger vi har haft den här våren, den ena festligheten efter den andra. I lördags var vi bjudna till en fest i Borgstena, temat var amerikanskt och klädseln fri därefter. Vi blev upplockade av en buss vid 18-tiden som plockade upp folk hela vägen från Borås till Borgstena, väldigt praktiskt! Än mer praktiskt var att den körde hem oss klockan halv två på natten.

Vi hade ingen aning om var vi skulle, bussen körde på massa småvägar innan vi tillslut kom fram till en gård med en loge. Det var stora partytält uppsatta med bar, grill och chokladhjul att spela på. Logen var inredd med ballonger i amerikanskstil, scen för livebandet och bänkar och bord att sitta vid.

Det är en kompis och hans grabbgäng som för tredje gången anordnade en fest, det har varit olika teman varje gång. Halva Borgstena var där och festade, resten var där och jobbade. Jag är så imponerad av alla fastrar, mostrar och föräldrar som hjälpte till under kvällen!!


1 kommentar:

  1. Vilken pangbrud i prickigt med piffig snurr på håret! - och därtill stilig make i perfect outtfit. Amaaaaaazzzing - som alltid!

    SvaraRadera