torsdag 11 juni 2015

Sommarjobb...

Storasyster har fått sitt första sommarjobb, hon ville inte vara på fritids så då bestämde vi att hon skulle jobba istället. Hon har nu ansvar för Morrishunden.

För er som följt vår historia med den lille bushunden vet att den verkligen inte har varit helt enkel. Tro det eller ej, nu känner vi ändå att det har hänt ganska mycket, han har lugnat ner sig och är inte alls så orolig längre.

Hur som helst, när jag då kom hem på första sommarlovsdagen möts jag direkt i hallen av Storasyster. Jag ser direkt att något är fel och frågar henne om det hänt något. Hon brister då ut i storgråt. Hulkande berättar hon att hon gått upp till granntjejen en stund. Hon lämnade Morris hemma men när hon gick glömde hon att altandörren inte var helt stäng.

Plötsligt frågar Pappagranne om maken eller jag är hemma för det är två personer i trädgården. Hon springer ner för att kolla. Då har den lille Morrishunden varit ute på egna upptåg. De två människorna hade legat och solat på Roddklubben (som är vår badplats två minuter hemifrån, det krävs att man tar sig över järnvägen och över en trafikerad väg för att komma dit). Om dessa personer visste att han bodde här eller om han gick före dom hem, vet inte Storasyster men de ska i vilket fall ha ett stort TACK!!

Slutet gott, allting gott. Nu har vi bestämt att altandörren ska vara låst hela dagen. Jag har ett projekt om snygga grindar in till köket som nog borde tas tag i. Ett misstag av lilla Storasyster som kunde hänt vem av oss. Idag är det nya tag, då kommer kompisen E och hjälper till...

Det här är lönen hon jobbar för.....till truppgymnastiken


Skenet bedrarInga kommentarer:

Skicka en kommentar