måndag 29 juni 2015

En helg som fotbollsmamma..

I helgen var det dags för den årliga fotbollscupen i Åsa. Det var tredje året Storasyster var med. Man kan ju tro att det är en härlig cup vid kusten i slutet på juni men vi rutinerade vet att så inte är fallet. Det är ALLTID regn!! Lördagen var faktiskt riktigt härlig, jodå regnjackan var på stundtals men solen kikade faktiskt också fram. Det blev en tuff dag för tjejerna med idel förluster. Storasyster spelar i ett lag med tre åldersgrupper (födda -06, -05 och -04) och det blir ju så klart extra tufft då de möter rena -04-lag.

Men de är duktiga på att hålla uppe humöret och kvällen avslutades med långbord, grill och lek på en camping innan vi åkte tilllbaka till stugan.

Söndagmorgon ringde väckarklockan runt sju. Det var bara att kliva upp och packa väskan igen. Tjejerna tog sig till B-finalen och lyckades där hänga kvar till kvartsfinal genom att i ena matchen vinna på straffar och nästa på förlängning. Det var två riktigt nervösa matcher. När klockan var halv fyra var det över för Sparsörstjejerna. Då var vi föräldrar ganska nöjda. Det hade varit en iskall dag vid fotbollsplanen, jag frös som en hund även med vinterfodrade gummistövlar, tröja, jacka, mössa och vantar. Kan man bli galen av det här jäkla vädret!!

Tillbaka till stugan med Storasyster där hon och Lillebror ska spendera veckan. Packa bilen igen och köra hem till Borås. Lagom till Borås-skylten ringer mamma och säger att makens jobbväska med dator och iPad står kvar i Falkenberg....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar