söndag 5 juli 2015

Livets kringelikrokar...

Igår åkte vi till Spanien, vi har hyrt ett hus här tillsammans med en annan familj. De sista dagarna hemma i Sverige innan semestern var underbara! Solen sken, vi badade med barnen på jobbet, grillade på kvällarna, drack vin och förberedde inför resan. Vi vaknade pigga på lördagsmorgonen, redo att åka till flygplatsen.

Efter att ha blivit försenade en och en halv timme på Landvetter var vi äntligen på väg, väl framme i Spanien hämtade vi ut hyrbilarna och körde till huset. Medan barnen badade i vår privata pool satt jag på terassen och tittade på Facebook. Där läser jag att Storasysters bästis legat på sjukhus i flera dagar, föräldrarna trodde att de skulle förlora henne och läkarna hade olika teorier om vad det kunde vara, där även hjärntumör var ett av alternativen.e

Det blev ett otäckt uppvaknande för oss som satt här i paradiset, medan vi hade njutit och varit lyckliga hade en annan familj nära oss upplevt sina värsta dagar. Nu har det ordnat sig för lilla E och hon har fått medicin mot EP-anfall. Många tårar senare, sms:ande med familjen och googlande på Epilepsi kunde Storasyster så småningom gå och lägga sig.

Njut av varje stund tillsammans, man vet aldrig vilken väg livet tar...

1 kommentar:

  1. Men fy vad jobbigt!! Hoppas läget är stabilt nu. Kram

    SvaraRadera