tisdag 28 juli 2015

Denna så kallade sommar...

Arg, sur och rastlös, det är nog mina tre ledord för den här sommaren. Jag vet att vi varit iväg i värmen men den känslan är redan som bortblåst ur kroppen....eller kanske ska man säga "som bortregnad".

Igår visade YR.no lite bättre prognos så vi bestämde oss för att åka ner till Våxtorp och köra sommarrodel. Det duggade lite lätt på vägen ner men ingen större fara, vi hade alla regnjackor. Väl där köpte vi biljetter, tre åk var skulle vi få köra. Vi ställde oss i kön och fick så småningom hoppa upp på varsin rodel. Man drogs upp av en lift så det var väldigt bekvämt.

Lagom till vi började färden uppåt öppnade sig himlen, det fullständigt öste ner. När man sitter ner i en plastpulka i uppförsbacke i ösregn sker följande: framsidan av benen blir dyngsura samtidigt som det rinner vatten rakt in i skrevet och gör så att det sakta rinner vatten mellan skinkorna, en annorlunda men ack så obehaglig upplevelse. Hela situationen var så komisk att jag skrattade hela vägen upp.

Våta in på bara skinnet men kul ändå, verkligen något att rekommendera!! Nu har vi bara problemet att få torrt alla blöts jeans. Av någon konstig anledning har vi packat för sommarväder (hur sjutton tänkte vi där?) och har bara ett par långbyxor per person...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar