lördag 17 november 2012

Disco Fever!!..

...Oj, oj, oj, igår var det två discoladdade barn jag fick med mig hem från skolan. Årskurs 6 hade anordnat det årliga höstdiscot och varenda unge på skolan skulle gå. Nu när jag hade tankat över fotona till datorn fick jag upp det här kortet och jag bara känner, Vad sjutton hände med dess små gullungar?!

Ja det är bara att inse, liten har blivit stor! För två år sedan var Storasyster på sitt första skoldisco, fy vad jag mådde dåligt. Ni som följt mig här har redan läst om det men ni andra kan läsa om det här.

Igår var det i alla fall toppen, morfar skjutsade iväg Storasyster på förfest klockan fem, ja tydligen har åttaåringar förfest, då äter man pizza, chips och popcorn, och värmer upp med lite dans. Klockan sex var det dags för mig och Lillebror att åka till skolans gympasal. Stället var fullt av glittriga fina barn, så härligt att se. Lillebror pratade innan om att han mest ville dansa loss lite, ha kul helt enkelt, dock inte med någon tjej. Och faktiskt gjorde han det, han stuffade runt lite, körde några moves som jag tror kommer från mormor.

Storasyster såg jag inte mycket av men hon var väldigt stolt när hon vann Limbotävlingen, det var säkert 30 barn med i den. Hon kom hem med ett diplom och en pojkvän, det måste väl ändå anses som en lyckad kväll. Pojkvännen är den som hon var tillsammans med innan, en väldigt rar kille som gav henne presenter. Ryktet om varför de gjorde slut går isär, enligt Storasyster blev han retad när han höll upp dörren åt henne i skolan men jag har hört att han blev sur för att Storasyster pussade en annan!!

Väl hemma efter discot var det äntligen dags för premiärdoppet i tunnan! Såååå ljuvligt! Vill man ha ett avslappnat dopp ska man nog inte ha med två discorusiga barn men om man bortser från att de höll på att tjata hål i huvudet på oss var det en väldigt mysig kväll!!

1 kommentar:

  1. Coola barn! Helt rätt stil för disco. (Snygg väska, Maja!!) Jag är väldigt nyfiken på vilka moves som kommer från mormor. Trodde Zumbamamman med sitt shafflande var mer trendsättare!
    Annars vet jag att de båda två kan Gangnam Style!
    Kram Åsa

    SvaraRadera