torsdag 4 juli 2013

Kos...

4.00 ringde klockan igår, efter att ha packat hela tisdagen kändes det väldigt bra att lämna huset, det känns som att man kan fortsätta packade evighet.

Klockan fem kom taxin och hämtade oss, han kände igen oss, det var samme man som körde oss till Landvetter när vi skulle till Afrika, den här gången bar det av till Grekland och ön Kos.

Kos?! Är inte det värsta partyön undrar ni nu förstås. Det var väl det på det glada nittiotalet men har nu lanserats mer som en familjeö....

...trodde vi ända tills vi kom på planet och vi med våra 37-40år höjde medelåldern drastiskt. Som vanligt hamnade jag och barnen på en sida av mittgången och maken själv på den andra. Av någon konstig anledning blir det ofta så, han sitter där lite lyxigt för sig själv medan jag försöker få ordning på tre brickor med mat och dryck. Det är inte så att han propsar på det, det bara blir så av någon konstig nedärvd genanledning. Hur som helst, allt frid och fröjd, men så kommer dom, hans sittkompisar, två unga tjejer i tjugoårsåldern, eller yngre, svårt att säga faktiskt.

Det var inte bara dom, det var ett helt gäng, de omringade maken. Alla klädda i korta shorts, Hawaiiskjortor, blomsterkransar runt halsen, simglasögon i pannan, ja ni läste rätt och inte att glömma det glad humöret.

Ni män tänker säkert att maken drog vinstlotten i sätesplaceringarna, det tyckte säkert han själv också till en början, givetvis i det tysta, det skulle han aldrig våga erkänna. Han fick se trosor de hade köpt på Victoria Secrets nyöppnade affär på Landvetter. Jag kan säga att även i den affären höjde vi medelåldern ganska så mycket min kompis och jag. Hon skulle visa vilka sköna trosor hon hade köpt där men de fick man leta efter på en undangömd hylla i butiken, de var av den lite mer täckande modellen, det var INTE den varianten tjugoåringarna hade köpt.

Hur som helst, tillbaka till maken och hans kompisar. När den ena tjejen också tog fram en parfymflaska, även den från Victoria S och gav först sig själv en rejäl dusch och sedan kompisen som satt bredvid maken och även de tre som satt raden bakom honom, trodde jag att jag skulle få ett skrattanfall. Det doftade tjejparfym ända till vår rad, tänk vad gott maken luktade!! Vi hade det så lugnt och skönt på vår lilla rad!!

Väl nere på Kos installerade vi oss på våra rum, ett hotellrum med två sovrum, helt okej, inte världens mest välstädade ställe men som sagt, helt ok!! Det blev poolbad resten av dagen och kvällen avslutades på en liten mysig taverna ett stenkast från havet innan vi stupade i säng.

Morgonen startades med en liten joggingrunda, nu väntar frukost på en blåsig balkong innan vi drar till havet, livet på resande fot är härligt!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar