tisdag 10 september 2013

En fotbollsmammas fördelar!!

Jag har ju faktiskt gått och blivit en fotbollsmamma, i min fantasi tänkte jag mig sittandes i solen och heja på dottern och hennes lag. Den kalla och våta sanningen är att nio av tio matcher verkar spelas i regn med en ganska kall lufttemperatur.

M E N, inte ska man hänga läpp för det, nej det gäller att vända detta till en fördel!! Jag har nu införskaffat mig snygga varma och fantastiskt sköna låga gummistövlar av märket Muckboot. De håller för minusgrader också men är ändå inte för varma för sommaren, de andas och är otroligt bekväma, jag vet för jag har ett par på jobbet.

Dessutom har jag köpt en jacka, även den kunde jag motivera med att jag ska slippa frysa som fotbollsmamma, bra va!?2 kommentarer:

  1. Härligt med så himla bara anledningar till att få shoppa, bra gjort Fia. Fast nu undrar jag vad jag ska "skylla" på som är innebandy mamma gå ju inte och säga att det är kallt eller regna....... /Christina i Fristad

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men kan det inte vara lite ruggigt i en idrottshall? Då kanske en liten scarf behövs, om inte annat brukar det ju lukta svett och då kan du ju ta den för näsan! ;))

      Radera