lördag 26 juli 2014

Sjuk Lillebror...

I torsdags började Lillebror klaga på ont i magen, men med tanke på värmen och att han i Indien spydde lite då och då av den så funderade vi inte så mycket utan lät honom vila. Smärtan ville inte ge med sig och vi trodde att han led av förstoppning. Vi försökte med katrinplommon och mycket vatten men inget hjälpte. Han hade ont på samma ställe i kroppen och när han i går eftermiddag, efter att ha legat i sin säng i två dagar, gick helt böjt tyckte mormor att vi nog borde ringa sjukvårdsupplysningen. Vi fick en tid på vårdcentralen och kom dit som sista patient på fredagseftermiddagen.

De tog blodprov och urintest, domen blev B L I N D T A R M E N!! Jag som hela tiden hade sagt att det är ju i alla fall inte blindtarmen, den sitter ju på andra sidan. Jag måste helt enkelt koncentrera mig bättre på sjukvårdstermerna och mindre på Doktor Mc Dreamy!!

Hur som helst, blindtarmen kan tydligen spöka lite grann för att sedan självläka, vi fick välja själva om vi ville åka till Halmstad/Varberg ( vi är för närvarande i Falkenberg där inget sjukhus finns) eller om vi ville åka hem och avvakta. Vi bestämde oss för det sista alternativet, vi köpte en febertermometer för att hålla koll på att tempen inte steg för då var det akuten direkt.

Natten har varit lugn, ingen feber men den jäkla magen vill inte ge med sig. Nu har vi en ny tid på morgonen där de ännu en gång ska kolla på honom och ta nya prover. Stackars, stackars vår lille Lillebror!!

2 kommentarer:

  1. Stackars Måns:(( Så pigg och glad som han var i onsdags.....Otur ni har med två sjuka killar i huset:( Krya på er! Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas att han kryar på sig fort ! /Christina i Fristad

    SvaraRadera