fredag 4 juli 2014

Husmorstips och shopping för friluftsliv...

Så här i semestertider kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop. Här kommer nu världens bästa husmorstips:
Lämna plånboken på valfri ort, jag lämnade till exempel min i stugan i Falkenberg. Se till att ingen kan köra hem den till dig på fleeeeera dagar så blir semestern superbillig!!

Ett litet tillägg kan vara att fylla kylen först, man kan nämligen INTE handla på makens Ica-kort om hans magnetremsa inte fungerar, då måste man nämligen visa ID-handling.....och den ligger ju på valfri ort.

Hur som helst, har man sparat pengar i flera dagar kliar det ju i fingrarna när man väl har återförenats med sin lilla portmonnä. Storasyster och jag gav oss ner på stan en sväng och jag gjorde världens fynd på ryggsäck på Intersport. Vet ni hur dyrt det är med rejäla ryggsäckar?? Och med rejäla menar jag inte vandringsryggsäckar utan en rejäl dagsturssäck. De kostar från 800kr och uppåt.

Men "Fyndet Anderson" ,som mamma brukade kalla mig för som ogift, hittade en väldigt bra och snygg Mc Kinley-rygga som de nu sålde ut för 399kr!! (Ord. Pris 799). Bra fack och till och med ett regnskydd som ingick. Känner mig väldigt nöjd!

Imorgon bär det av med tåg till Stockholm, borde verkligen börja packa!


2 kommentarer:

  1. Hoppas att du inte har lagt din plånbok på annan ort innan eran resa till Stockholm, för det är ingen bra stan att vara i utan plånbok ! Ha en härlig semester :)

    SvaraRadera