onsdag 28 juli 2010

Ensam hemma del I

Idag är det första gången Morris varit hemma själv, bara en liten stund. Man kan väl summera det hela med att det gick sådär. Han hade kissat två gånger men alla möbler var intakta. Det positiva med det hela var att han plötsligt vågade gå upp för hela trappan själv, för när jag kom upp på andra våningen låg vårt överkast nykissat på golvet. Ja, ja, det är bara att ge det hela tid, han är ju faktiskt fortfarande en liten busvalp!!

3 kommentarer:

  1. Ett tips :) låt han bara ha en liiten yta att va på :) då går det oftast bättre och dom små känner sig tryggare! Kram o lycka till /H

    SvaraRadera
  2. ha ha ha, jag vet!! Vår tanke var att han bara skulle vara i hallen men min hjärna tänkte lite knasigt och stängde till där. Imorgon blir det ett nytt försök och då ska han bara få vara i hallen :))

    SvaraRadera
  3. *skratt* så kan det bli ibland :) Leon har bara fått vara i hallen när han lämnats själv, och så har jag tagit bort "goa" skor m.m. ;) Numera får han vara själv i köket istället, med kompostgaller vid dörren bara :) Lycka till imorgon :D går säkert bra!

    SvaraRadera