måndag 19 juli 2010

Var är vi och vad gör vi??

Fick en efterfrågan på Facebook från min faster om mitt senaste äventyr/ mys/ pryl. Så här kommer en lite uppdatering vad vi har gjort det senaste.

Vi är fortfarande kvar i stugan tillsammans med syster m familj, mamma och pappa. Nu har vi dragit i gång nya projekt här nere. Semestern började ju med att vi fick rensa ut friggeboden som de senaste renoveringsåren fått vara en verktygsbod. När vi gjorde det myntades ett nytt uttryck, nämligen the löööve nest. Det var maken som började kalla friggeboden för det, han sa att han skulle gå ut och inreda i the lööve nest och sedan den dagen kallar vi alla den för det.
Ett av årets projekt har ju varit att renovera upp cyklar, pappa fick bråttom och började raskt snickra på ett cykelförråd. Det ligger på friggebodens baksida och plötsligt var vi tvungna att ta ett beslut om färgen på friggeboden. Tidigare har den varit gul medan stugan är grön. Sedan blev mammas och pappas tillbyggnad svart och nu skulle vi bestämma om den skulle förbli gul eller byta till svart eller grön. Kompromissen blev grön, vilket vi alla nu är väldigt nöjda med.

Häromdagen var vi på en bröllopsfest, när vi kommer tillbaka möts vi av den här fina målningen



1 kommentar:

  1. Oj då, så fint! Med krukor och allt. Undrar hur detta lilla näste kan utnyttjas. Bokas för privacy? Skyddsrum åt lilla vovven? Eller kanske circumflexen inte står för västgötska utan prickarna över ö - lövkorgar och räfsor? En mer sofistikerad form av förråd; ni behöver säker nytt utrymme för byggmaterial. Kanske väntar det på kräftskivegäster?
    funderar faster Lena

    SvaraRadera