torsdag 7 mars 2013

Nya spännande planer...

Det har varit på gång länge att vi ska bygga om här hemma, de första ritningarna gjordes redan julen -11 men det tar tid att klura på sådant här. Sedan ska man ju kolla upp med banken så man får låna och dessutom ska man få bygglov.

Just det senare har varit lite segt, det krävs ordentliga konstruktionsritningar så huset håller. Det är ju alltid lite klurigare när man ska få ihop gammalt med nytt, det går snabbare att bara smälla upp ett nytt hus. Dessutom har de velat ha en bullermätning eftersom vi bor nära väg och tåg, tydligen några nya regler.

Nu verkar det i alla fall närma sig, jag har inte vågat hoppas på att vi skulle hinna dra igång nu till våren men det verkar som att det faktiskt kanske kommer att hända, vågar fortfarande inte riktigt tro på det.

Här får ni i alla fall se hur vi tänkt oss, detta var lite äldre ritningar men jag har försökt förklara lite på bilderna. Det hela kommer betyda att vår pyttelilla tvättstuga görs om till gästtoalett, badrummet nere görs om till tvättstuga, nytt sovrum för mig och maken där vi kommer få in RIKTIGA garderober, Storasyster tar över vårt gamla. Ett nytt badrum görs på andra våning och vi får en extra klädsammare. Det kommer bli såååå bra!!

Nu ska det bara börjas bygga, jag är ju redan förbi det stadiet för länge sedan i mitt huvud och redo att piffa det sista, men det lär dröja läääänge....

Nu ser det ut så här:


Om ett tag ser det ut så här:
4 kommentarer:

 1. Ser kanonfint ut! Det ska bli kul att se. Jag förstår att du längtar....
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli superbra!!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Då blir det till att sova i badrummet nästa nyår :)! Det ser jättebra ut! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi hi, tornrummet är ert! Det har ju varit bokat i flera år nu! :))

   Radera