söndag 7 december 2014

Grötkväll och dansuppvisning...

Oj, vad den här helgen gick fort! Igår jobbade maken på Lions julmarknad i Svenljunga hela dagen, själv var jag hemma och städade. På kvällen var vi hos våra vänner ,familjen B, och firade en stor nioåring, en riktigt mysig kväll.

Idag var det dags för Storasyster att stå på scen och visa vad hon har lärt sig på terminens danskurs. Som vanligt är man stolt som en tupp, tyvärr var hennes grupps koreografi väldigt kort så det roliga var över på en minut. Men Storasyster var väldigt nöjd!

Nu på kvällen har vi haft grötkväll här hemma, en liten jultradition vi har ihop med våra föräldrar och min svägerska. Kommer ni ihåg minipepparkakshusen? Det var idag de kom fram på bordet. De stod på en saffransbulle med ett glas över, som en snöglob.

Nu sitter jag här i soffan, proppmätt av gröt och andra godsaker, njuter av det sista på den här mysiga helgen. Nästa helg blir det julshopping i Stockholm!


2 kommentarer:

  1. Vi är verkligen glada över att få vara med på både dansuppvisning och allt gott vi ätit och druckit i ett vackert juldekorerat hus. Så mysigt! Kram och stort tack från mamma och pappa

    SvaraRadera
  2. Tack hela familjen för allt.
    Farmor och farfar.

    SvaraRadera