måndag 15 december 2014

Shopping i Stockholm...

Åh vilken mysig helg jag har haft. Vi lämnade Borås i fredags eftermiddag med tåg upp till Stockholm för en helg med julshopping. Vännen M hade fixat glögg och smarrigt tilltugg till resan, jag måste säga att när SJ håller tiden är det ett väldigt skönt sätt att resa på!

I Stockholm mötte vi upp maken och gick ut och åt, kvällen avslutades med ett glas vin på rummet. Lördagen ägnades åt shopping, från klockan tio till sex då affärerna stängde. Tack Mrs Clapper för fin-fina tips!!

Möra i ben och fötter gick vi tillbaka till hotellet för att svida om och sedan blev det en tur till Gamla stan där vi åt kvällsmat.

Söndagen startade vi med en promenad genom Gamla stan för att sedan spana in NKs söta julskyltning. Sedan blev det några timmars shopping innan det åter bar av hem. Det blev verkligen en ljuvlig helg i sol och med lagom julshoppingskyla, Stockholm är ju otroligt vackert!!

Nu är nästan alla klappar inhandlade, den svåraste som är kvar är Lillebror som inte kan komma på något han vill ha, tips någon??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar