lördag 30 juli 2011

veckans aktiviteter...

Det händer lite här på bloggen men desto mer i verkliga livet. Internetuppkopplingen här i stugan är usel så att ladda upp lite bilder och ett inlägg tar hur lång tid som helst och därför drar man sig för det. Här kommer nu i alla fall en kort redogörelse för vad veckan har haft att erbjuda.

De senaste dagarna har det varit full aktivitet med fönsterbyte, målning, inoljning av trädäck, tapetsering och inköp av tyg till att klä om stolar. Men vi har inte bara arbetat, vi har hunnit med en hel del cykelturer, Lillebror som faktiskt äntligen har lärt sig cykla nu har klarat av milslånga etapper. Dessa har ju i och för sig varit kantade med caching-, glass- och minigolfstopp men ändå, de är verkligen superduktiga de tre yngsta kusinerna som trampar på utan en enda växel.

Igår drog lilla kusingänget och vovven ut på en lång utflykt till Smörkull, ett berg som ligger några kilometer bort, de hade ryggsäckar packade med fika med sig. Vi var väl inte helt övertygade om att de skulle orka hela vägen bort men jodå, det var ett svettigt, trött gäng som efter några timmar kom tillbaka. Tyvärr hade de inte hittat cachen som ligger där uppe men de hade nog haft en mysig utflykt!

Imorgon bär det av hemåt igen, på måndag drar vardagen igång. Usch vad fort en semester går, om en vecka åker syster med familj tillbaka till Indien, känns tråkigt, vi har det ju så bra här tillsammans!!


När man arbetar kan det hända att ....

...att det lilla gatumusikantgänget kommer och livar upp!!


Rabarbermojjito, inte helt fel efter en arbetsdag!!

1 kommentar:

  1. Så härligt ni har haft det,välkommna hem igen.
    Vi två på Ryttarstigen

    SvaraRadera