lördag 15 mars 2014

Fjällen...


Som ni kanske har förstått vid det här laget är jag helt såld på fjällen!! Hade det inte varit för att det kostar en del hade jag bokat en stuga över påsk, jag vill tillbaka!!Hur som helst har jag nu sett till att jag och Storasyster är redo för nästa år. Jag var nämligen inne på Intersport i veckan och gjorde världens fynd. Jag var där för att leta efter ett par skidbyxor till mig, mina termobyxor var i största laget och dessutom ville jag ha snygga cerise brallor. Går fram till en rundstång där några få skidplagg finns kvar, det var blandat både dam, herr och barn. Det finns ett par cerise skidbyxor av märket Mc Kinley, samma som min jacka, och det är R Ä T T storlek!! Hur ofta händer det?? Hittar också en jacka till Storasyster från 8848 i storlek 150 som hon bör ha nästa år. Dock fanns det inga byxor till, jag tar mina brallor dock går för att prova dom, vad hänger då i provrummet om inte byxorna till Storasysters jacka, även dom i rätt storlek!!Eftersom jag inte vågade handla till Storasyster utan att hon var med ( inget öppet köp och inget byte) fick jag åka och hämta henne först, vi provade och hon var helnöjd. Hennes jacka hade kostat 1300, byxorna 800 och mina byxor hade också kostat 1300kr. Jag betaldade 900kr för allt ihop, snacka om att göra fynd!!Så ni ser, nu M Å S T E vi åka skidor nästa år med!!

4 kommentarer:

 1. Perfekt!! Jag löd ditt råd och beställde jacka och byxor till J för 900kr istället för 2500kr. Även vi kan åka skidor nästa år!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Kanon! Jag älskar att fynda! Så fina ni ska bli! Låter som att vi ska scanna butiker & nät....Nora lånade av min syrra. Hon behöver eget skidset. Problemet är bara att hon är så ombytlig så att det som är snyggt nu kanske inte faller henne i smaken nästa å. Tror vi får kolla på svart, tidlöst.....
  (Om du inte har sålt pjäxorna kan N prova vid tillfälle)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar med pjäxorna till syrran. Har en Hilfigher-skjorta till A också 😊:)

   Radera