torsdag 6 mars 2014

Sälen- dag 5

Näsan rinner, det är dimmigt så man knappt ser liften framför sig när man åker upp på toppen, vinden viner och det är isande kallt längst upp på berget. Men ändå har vi det så fantastiskt härligt här. Det här med att få vara med sina barn och se dom lära sig något nytt är så underbart, man lever i ett lyckorus.

Lillebror är en riktig tuffing både i backarna och i liftarna. Han kör på som han inte har gjort annat, självklart är det likadant för Storasyster men där hade vi inte räknat med annat. Igår kom två av de andra familjerna bort hit till oss och åkte, det är svårt att hålla ihop 16 pers. så det blev att vi åkte mest med en av dom. Idag åker alla de andra tre familjerna hem så nu är det bara vi kvar här. Vi ska göra lite orientering idag efter skidskolan. Kexchoklad är en sponsor här uppe och kör en liten tävling som vi tänkte köra. Det blåser ganska rejält idag och snöar så jag hoppas verkligen att vi kan hålla värmen och köra på, man vill ju verkligen inte missa massa åk!!

Här kommer ett litet filmklipp på när barnen åker i Trollstigen, eller lättare sagt bredvid Trollstigen. Man hör Storasyster på långt håll när man åker, rätt som det är ser man en skrattande tjej med skidorna i armarna, då har hon trillat i skogen och inte lyckats få på sig grejerna igen. Åh vad många härliga skratt vi fått den här veckan!!


YouTube Video


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar