onsdag 14 maj 2014

Hot...

"Om du bajsar inne idag också åker du ut på Blocket", det var mina sista ord till Morrisen innan jag åkte till jobbet idag. Det har inte varit en bra vecka och jag började bli trött på att mötas av en nerbajsad matta.

Några timmar senare möttes jag i dörren av en superglad (läs:stressad) hund och ett rent hallgolv, tjoho!! Vi gick ut en promenad och sedan lekte vi lite i trädgården innan vi tillslut gick in. När jag kliver längre in i hallen ser jag att det inte var något galler för öppningen in till köket. Har maken glömt att sätta för det innan han stack till jobbet? Vart har hunden då tillbringat sin ensamtid hemma?? Men förresten, skulle inte maken sätta honom i den hemmagjorda buren jag gjorde för några månader sedan av en gammal spjälsäng??

Jo snöret som håller grinden på plats är hårt knuten, ett tecken på att han har varit inlåst där, men hur sjutton har han tagit sig ur? Har han hoppat över gallret? Då ser jag det, sågspånen, det såg ut som en bäver varit på besök. Han har alltså tillbringat dagen med att gnaga sig ut!! Jäkla hund!! Han har ju legat så fint i den buren innan. Tack och lov hade han inte gjort några fler dumheter, inte vad jag har sett efter första skadegenomgången i alla fall...
3 kommentarer:

 1. Haha vilket busfrö denna Morris! Förstår att det måste vara irriterade och påfrestande för er, men åh vilken gullig liten spelevink!

  SvaraRadera
 2. 😆😆
  Han är för söt!
  Kram på dig! Han är ju kreativ precis som du.... ;)

  SvaraRadera
 3. Han kanske inte är en hund, han kanske är en bäver!
  Åsa

  SvaraRadera