måndag 5 maj 2014

Dåligt med uppdateringar...

...på bloggen sa en kollega till mig på vårt kvällsmöte, ja inga husmorstips, fyllde en annan i.

Nej jag vet inte vad som har hänt, det känns som att jag inte har något att skriva om, hela mitt liv verkar gå i cirklar, jag vill alltid ut och resa i februari, jag vill alltid göra om här hemma ni vet det där ni har fått läsa om varje år. Nu har jag planterat kryddor, precis som jag gjorde förra året. Det känns trist för er att behöva läsa om samma saker hela tiden.

Inga roliga husmorstips heller, jag gör för lite projekt helt enkelt.

Ett väldigt bra tips som min syster lärde mig har jag dock! Det var att man på nyare bilar kan se vilken sida tanklocket sitter på. För mig som har minne som en guldfisk var det en väldig bra upplysning. Kolla in pilen vid den lilla tankstationen (säger man så?? Det låter som ett onödigt långt ord för den lilla ikonen).

3 kommentarer:

 1. Härligt med en uppdatering från dig. Ska kolla om det finns en "pil" i min bil i morgon. Alltid kul med ny information, snälla du forsätt skriva :) Kram Christina i Fristad

  SvaraRadera
 2. Men åh! Tack! Skitbra tips... Har hyrbilar hit och dit just nu pga att maken tankade bensin i vår dieselbil och får alltid skutta ut och titta!

  SvaraRadera
 3. Visst är det fiffigt?!!
  Jag vet hur det är att ha bloggtorka men det gör ju faktiskt inget att du skriver om samma saker som för ett år sedan. Det är ju ingen som läser så långt tillbaka och alla är vi ju inne i samma cykler. Genom att läsa om dina vårprojekt blir man inspirerad att själv sätta igång. Även kommentarer gör så det känns meningsfullt så skriv fler kommentarer, alla ni som läser denna blogg!
  Kram Sis

  SvaraRadera