måndag 3 oktober 2011

Snälla tomten...

...i år behöver vi verkligen hjälp!! Här hemma görs det redan julklappslistor för glatta livet, Storasyster har en hel del bra saker som går att få tag i men med Lillebrors lista behöver vi nog professionell hjälp. Högst på listan står ett DJ-bord, så han kan stå och dra skivor fram och tillbaka till musiken. Det finns säkerligen ett ord för vad man gör då men jag hoppas ni fattar vad jag menar med att "dra skivor". Hmm, Dj-bord känns ju verkligen troligt att det finns att köpa på BR-leksaker, och var ifrån har ungen fått idén.

Igår kom även önskningen "halkie-talkie" (för att citera Lillebror). Ja en walkie-talkie har vi här hemma som han kan få låna så den önskningen var väl ok men så visade det sig också att han verkligen hoppades på att få, håll i er nu, en ryggraket!!

Efter en stunds funderande över den här raketen kom han fram till att om han får en är det nog bara en låtsas ryggraket. Tja, vi kanske ska fundera på att skaffa en riktig, köper vi tre stycken så kan vi ju sälja min bil och så tar vi raketerna till jobbet, kanske inte en helt dum idé trots allt!!

Jobbet, here I come!!

2 kommentarer: