måndag 10 december 2012

Från scen till soffa...

I lördags var det Storasysters avslutningsshow på dansen. På Folkans scen inför en ganska full salong dansade hon. Redan på morgonen kom hon instudsandes i sängkammaren, lite lagom pirrig i magen. Hon älskar verkligen dessa uppvisningar, stolt som en tupp kom hon hem från en dansövning och berättade att dansfröken sagt BRA till henne. Hon hade också sagt till den övriga gruppen att om de kom av sig skulle de titta på Storasyster!!

Hon har en väldigt bra egenskap Storasyster, hon kan ta åt sig av konstruktiv kritik och sedan arbeta på det. I lördags frågade jag henne vad hon ska tänka på när hon står på scen. - Le och ta ut rörelserna, kom svaret snabbt. Visar pratat om det och även tittat på filmer från gamla shower, varje dansgrupp har några barn som sticker ut och det är de som ser glada ut och vågar ta för sig på scen.

Häromdagen närmar höll på och städade ropade hon att hon skulle gå ut och leka lite. När jag sedan är i hennes rum och dammar tittar jag ut genom fönstret, då står hon på det nybyggda trädäcket som vi har tunnan på, den ligger ju uppe i en slänt. Där var hon och sjöng och övade på sin dans, det är viktigt för henne att kunna alla steg ordentligt och man ser när hon är på scen att hon blir lite orolig för vissa andra barn.

Dansen gick i alla fall jättebra, hon var söt som en docka i sitt lockiga hår och glittriga linne. Efter dansen blev hade vi en mysig kväll med svägerskan, svärfar, svärmor och mina föräldrar. När alla åkt hem kraschade Storasyster, spänning som släppte tillsammans med världens förkylning som slog till. Igår blev en lugn dag i soffan, både hon och jag är rejält förkylda. Idag blir en repris på gårdagen, stackars lilla snoriga Storasyster!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar